03. juli 2019
Het is lang geleden dat ik een blog heb geschreven. Mijn proces is een kronkelpad geweest ik had nog wat hobbels te overwinnen. Niets is maakbaar blijkt weer. Ik heb na mijn laatste blog in november 2018 vier operaties gehad. Wat ik in deze maanden heb mogen leren is berusten in dat wat is. Dat was niet makkelijk, accepteren dat mijn lichaam moe is, dat ik niet zoveel kan. Een gevecht tussen mijn hoofd en lijf, na het vechten en mijzelf groot houden ontstond er overgave. In de overgave kwam er...
20. november 2018
De rollercoaster komt tot bedaren. Gelukkig er komt balans dacht ik. Na de borstamputatie is mijn focus de nieuwe operatie voor een reconstructie. Eerst bijkomen van de amputatie maar dan komt het allemaal weer goed was mijn idee. Het feit dat mijn borst weg is, geef ik geen aandacht ik kijk er amper naar in de spiegel. Ik gaf mijn gevoel van verdriet geen enkele ruimte stopte het weg. Ik ging immers voor de deep flap operatie( een borst uit eigen weefsel). een zware operatie met risico"s. Ik...
12. september 2018
Het is tijd van genezen en opnieuw mijn weg vinden.
10. augustus 2018
Van de hel naar de hemel. Zo voelde het de weken na mijn ervaringen in het regionale ziekenhuis. Via de huisarts kreeg ik een nieuwe verwijzing voor de Alexander Monrokliniek in Bilthoven. een wereld van verschil. Het telefoongesprek voor de afspraak was de verademing. Empathisch en behulpzaam zodat ik de volgende dag terecht kon. Geen nummer, maar Jeannette een vrouw met borstkanker. Toen ik de telefoon neerlegde wist ik het" Dit klopt" Ik had naar mijn intuïtie moeten luisteren.
01. augustus 2018
Ik ben Jeannette. In september 2017 veranderde mijn leven. Ik nodig je uit mijn blogs te volgen over mijn genezingsproces.

Jan van Cuijkstraat 75

5431 GA Cuijk.

info@eenzaakvanliefde.nl

Inspiratiedagen.

Regelmatig geef ik Inspiratiedagen. Wil je samen met een groep lotgenoten praten en een moodboard maken? Creatief bezig zijn werkt helend voor je genezingsproces.

Interessante links

Kindercoaching voor hooggevoelige kinderen.

Kijk op www.eenzaakvanliefde.nl